Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікар розповіла, якого режиму сну потрібно дотримуватися восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповіла, якого режиму сну потрібно дотримуватися восени

Завжди дотримуйтеся певного режиму сну

23 вересня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Всі знають, що сон дорослої людини повинен складати не менше восьми годин. Але важлива не тільки тривалість сну, а й час, коли людина засинає. Терапевт Ірина Ярцева в інтерв'ю радіо Sputnik пояснила, як перейти на "осінній" режим сну, щоб підтримувати організм в тонусі.

Лікар розповіла, якого режиму сну потрібно дотримуватися восени

Спеціаліст зазначила, що восени день стає коротшим, тому лягати спати потрібно раніше, приблизно у 21.00-22.00. Дорослій людині потрібно спати не менше 8 годин, але обов'язково вночі, а не на добу. Наш організм залежить від світлового дня і навколишніх шумів, тому необхідно лягати вчасно, щоб не "досипати" до обіду. Збій режиму може привести до постійної сонливості, дратівливості, втоми, поганого настрою, тому що "неправильний сон" погано позначається на всіх процесах.

Якщо хочете почувати себе добре, привчіть  організм лягати спати раніше, тоді імунна система буде міцною, а продуктивність високою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що погана якість сну підсилює гнів і злість. Такі висновки зробили американські вчені, виходячи з результатів дослідження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини