Головна Новини Здоров'я наше тіло 10 симптомів, які не несуть небезпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

10 симптомів, які не несуть небезпеки

Лікарі назвали симптоми, яких не слід лякатися

31 грудня 2020, 19:25
Поділіться публікацією:
Новорічні свята можуть бути зіпсовані побоюванням за власне здоров'я через неприємні больових відчуттів.

Лікарі назвали симптоми, яких не слід лякатися:

10 симптомів, які не несуть небезпеки

Фото: bbc.com

1. Біль в грудях. Якщо вона посилюється під час дихання або зміні положення тіла — такі відчуття виникають через невралгічних порушень.

2. Різкий і короткий спазм в м'язах — це тик, який пов'язаний з роздратуванням нерва. Він може посилюватися на тлі стресу.

3. Хрускіт в суглобах. Він безпечний, якщо не супроводжується болем.

4. Різке запаморочення при підйомі — судини не встигають так швидко змінити свій тонус, щоб мозок отримував достатню кількість крові і кисню

5. Різке і дуже короткий болюче відчуття в животі. — спазм може свідчити про кишкових коліках через підвищеного газоутворення.

Нагадаємо, до вже всім відомим симптомів коронавірусу додалися нові, які тільки починають виявляти у хворих людей. Якщо раніше медики наголошували на відсутності нюху і смаку у тих, що заразилися COVID-19, то зараз відзначається, що у хворих з'явився новий симптом. Пацієнти скаржаться, що постійно чують мерзенні запахи . За їх словами, це нудотний і трохи солодкуватий аромат. Або ж в іншому випадку хворі говорять, що це щось схоже по запаху на рибу або ж сірку. Медики повідомляють, що у тих, хто хворіє коронавірусів, спотворюється нюх. У зв'язку з цим вони не можуть в повній мірі розпізнати всі запахи, які оточують. Це призводить до того, що в деяких випадках пацієнту здається, що речі, які він використовує кожен день, мають такий же неприємний запах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bbc.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини