Головна Новини Здоров'я наше тіло 50-річний німець після 24-годинного сексу опинився в реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

50-річний німець після 24-годинного сексу опинився в реанімації

Секс без перерви – приємна фантазія багатьох чоловіків і жінок. Але що з цього може зрештою вийти, вони не задумуються

25 травня 2023, 08:10 comments1368
Поділіться публікацією:

Для занадто велелюбного німця секс-марафон впродовж доби закінчився інвалідністю.

50-річний німець після 24-годинного сексу опинився в реанімації

Секс протягом 24 годин - небезпечна штука (фото з відкритих джерел)

Під час відпочинку в італійському місті Кастель-дель-П’яно подружня пара з Німеччини вирішила відірватися по повній – займатися всю добу сексом. Аби в нього вистачило на це сил, чоловік "заправився" "Віагрою". А підсилив ефект – на пару з  дружиною -- з допомогою екстазі.

Парочці вдалося насолодитися одне одним по повній. Однак у фіналі любовних втіх партнеру раптом стало зле. Його госпіталізували і відправили до реанімації. Наразі він у важкому стані. Відомо, що через тривалий секс у чоловіка стався септичний шок, який спровокував некроз статевого органу. І тепер він має всі шанси лишитися без причинного місця.

 Вчені давно сперечаються з приводу того, яка кількість статевих актів є нормою.

І схиляються до думки, що чоловік за ніч здатен повноцінно зайнятися сексом не більше трьох разів.

В середньому ж, як свідчить статистика, протягом року секс у більшості людей буває… 92 рази! І триває загалом близько 20 годин. Якщо займатися сексом нон-стоп  20 годин, наслідки будуть травматичними. В чоловіка приблизно після 20 статевих актів припиниться виділення сперми. А в жінки будуть такі рани статевих органів, що вона не зможе пересуватися.

Проте є виключення з правил – люди, невтомні в сексуальних втіхах. Рекорд (зареєстрований) по кількості статевих актів серед чоловіків належить порноактору Джону До – в 1983 році за добу цей мачо ощасливив своєю увагою 55 дам. Але в 2017 році його "скинув з пєдесталу" один поціновувач сексу з Сингапуру, який мав контакт з 57 жінками. Як і в німецького туриста, у нього закінчилося все теж в лікарні. От тільки поїхав туди чоловік сам – залікувати рани на своєму "робочому інструменті".

 До речі, жінки теж полюбляють позмагатися в сексуальній витривалості. Порнозірка Ліза Спаркс в 2004 році на Чемпіонаті світу з сексу, який проходив у Польщі в рамках фестивалю Eroticon, мала сексуальний контакт з 919 чоловіків! І це – лише за 7,5 годин. Згодом Ліза зізналася, що протягом цього часу їй було дуже "нудно", тому вона замовила собі на "робоче місце" доставку їжі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини