Головна Новини Здоров'я наше тіло Краще ігноруйте: названа найгірша порада щодо здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Краще ігноруйте: названа найгірша порада щодо здоров'я

Цю пораду дала відома голлівудська актриса

28 березня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Здоров'я — це перша і найважливіша потреба людини, тому для підтримки свого організму в тонусі ми прислухаємося до різних порад. І якщо раніше їх давали нам мами, бабусі, лікарі, то зараз вже своїми лайфхаками діляться відомі блогери та знаменитості. Але не вся інформація, яку ви отримуєте, може бути корисна для здоров'я.

Краще ігноруйте: названа найгірша порада щодо здоров'я

Експерти назвали найгіршу пораду щодо здоров'я (фото з відкритих джерел)

Кілька років тому голлівудська актриса, зірка фільму "Залізна людина" Гвінет Пелтроу, яка заснувала лайфстайл-компанію Goop, заявила, що виглядати красивою і молодою їй допомагає терапія бджолиним укусом. Знаменитість пояснила, що дозволяє бджолам кусати себе, щоб позбутися від запалень і рубців. Вона визнає, що це дуже боляче, але результат того вартий.

Однак американський лікар Клей Джексон не згоден з думкою актриси. Він заявив, що немає ніяких офіційних доказів того, що бджолині укуси або отрута цих комах можуть принести користь організму. Перед проведенням такої терапії обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем.

"У багатьох людей алергія на бджолину отруту. Також були зареєстровані побічні ефекти, такі як геморагічні інсульти", — пояснив Джексон. — Деякі люди помилково вважають, що, якщо щось є натуральним, воно не має побічних ефектів. Але це далеко не так".

Нагадаємо, що експерти назвали головну ознаку доброго здоров'я в будь-якому віці. Виявилося, що це стан зубів і ясен.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Google запускає новий дослідницький додаток для телефонів Android, який дозволить будь-кому, хто має пристрій, брати участь в медичних дослідженнях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини