Головна Новини Здоров'я наше тіло Краще для здоров'я: фахівець назвав плюси віддаленої роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Краще для здоров'я: фахівець назвав плюси віддаленої роботи

У віддаленій роботі точно можна знайти переваги

18 січня 2021, 15:33
Поділіться публікацією:

Хоч для когось віддалена робота може виявитися справжнім випробуванням, кваліфікований дієтолог Михайло Гінзбург пояснив, що в ній можна знайти дуже багато плюсів. Про це пише видання  "Лента. Юа".

Краще для здоров'я: фахівець назвав плюси віддаленої роботи

Плюси віддаленої роботи. Фото: pixabay.com

Основні з них — набагато менше стресів і відсутність втоми. За словами фахівця, є такий термін як транспортна втома — втома від того, що кожен день потрібно добиратися до місця роботи, а ввечері повертатися додому. Це забирає енергію, тому що у великому місті величезне скупчення людей, а іноді буває і так, що потрібно добиратися навіть на декількох видах транспорту.

З того моменту, як людина вже зайшла в офіс, підвищуються шанси виникнення стресових ситуацій. У домашніх умовах це, звичайно, теж є, але в набагато меншій кількості.

Далі: жінкам потрібно щоранку приводити себе в порядок, а це займає чимало часу. Потім їм потрібно дістатися до місця роботи, спілкуватися з людьми, ввечері знову подолати той же шлях.

Якщо говорити про тих, хто звик їздити на роботу на власному авто, то у них можливий стрес через проблеми з паркуванням або непередбачувані ситуації на дорозі.

Експерт резюмує, що віддалений формат роботи позбавляє людину від всіх перерахованих вище "мінусів". Але попри це, Михайло підкреслює, що навіть в домашніх умовах не потрібно з головою іти в роботу. Необхідно знаходити час для коротких перерв, щоб зробити зарядку або подихати свіжим повітрям.

Як повідомляло видання "Коментарі", чому піжама — поганий одяг для віддаленої роботи. У зв'язку з пандемією коронавірусу багато громадян перейшли на дистанційну роботу. Але це не означає, що вдома ви можете працювати в піжамі та кімнатних тапочках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини