Головна Новини Здоров'я наше тіло Коронавірус в Україні: за яких симптомів потрібно негайно лягати в лікарню
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні: за яких симптомів потрібно негайно лягати в лікарню

Серед найнебезпечніших показників - порушення свідомості та частоти дихання

3 листопада 2020, 14:50 comments1123
Поділіться публікацією:

Під час брифінгу заступниця міністра охорони здоров'я України Ірина Сaдовяк розповіла про певні симптоми, під час появи яких, хворих COVID-19 повинні класти в лікарню.

Коронавірус в Україні: за яких симптомів потрібно негайно лягати в лікарню

Фото: Діло

"Зараз госпіталізація показана особам з підозрою або з підтвердженим коронавірусом, які мають хоча б одну з цих ознак. А саме: чaстота дихання менш як 10 на хвилину або понад 30, сатурація менша або дорівнює 92%, порушення свідомості. А також пацієнтам з перебігом захворювання середньої тяжкості, які мають важку супутню патологію у стадії декомпенсації ", — сказала заступниця міністра.

Вона також підкреслила, що існують деякі критерії, за яких хворий може залишити стіни медичної установи. Одним з них є відсутність прояву симптомів протягом трьох днів, рахуючи з десятого дня з моменту взяття матеріалу, при позитивному результаті на коронавірус методом ПЛР, без лабораторного обстеження.

Нагадаємо, що сьогодні Україна повернулася до рекордних темпів поширення коронавірусної інфекції. Сьогодні, 3 листопада, лікарі підтвердили Covid-19 ще у 8899 людей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини