Головна Новини Здоров'я наше тіло Як залишатися бадьорим весь день: поради експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Як залишатися бадьорим весь день: поради експерта

Прості дії, які мають величезне значення

2 листопада 2020, 13:59
Поділіться публікацією:

Протягом одного дня може трапитися все що завгодно, тому вкрай важливо зберігати позитивний настрій і бадьорість до пізнього вечора. Виявляється, є кілька дієвих порад, які допоможуть вам знову відчути прилив енергії, коли це необхідно. Про це пише журнал indianexpress.

Як залишатися бадьорим весь день: поради експерта

Як залишатися бадьорим весь день. Фото: unsplash

Так, сертифікований дієтолог Раші Чоудхарі на своїй сторінці в соціальних мережах поділилася секретами збереження бадьорості протягом усього дня.

"Наше фізичне та емоційне зцілення відбувається, коли ми знаходимося в режимі спокою і розслаблення, а не в режимі боротьби або втечі. Якщо ми постійно думаємо про те, що нам потрібно зробити, маючи прихований стрес, а не легкість, зцілення стає важчим", — розповідає експерт.

Дієтолог радить абсолютно кожен своєю день починати з ритуалів, які будуть вас заряджати. Наприклад, це може бути медитація, читання чи пробіжка на свіжому повітрі.

Якщо ж вас чекає довгий і насичений день, то можна дозволити собі зовсім трохи подрімати в обідню пору. Адже це допоможе розслабитися, а також заспокоїть вашу нервову систему.

Робіть регулярні перерви, даючи своєму організму відпочинок. Наприклад, ви можете прослухати улюблену пісню або протягом декількох хвилин зосередитися на своєму диханні (це допомагає відчути теперішній момент сповна).

"Ці дрібниці мають великий вплив на нас", — резюмувала Раші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, простий метод, який допоможе позбутися стресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини