Головна Новини Здоров'я наше тіло Хлопець цілий тиждень їв лише картоплю і показав, що з цього вийшло (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець цілий тиждень їв лише картоплю і показав, що з цього вийшло (ВІДЕО)

На початку дієти Рівера важив 62 кілограми

27 січня 2021, 15:54 comments1402
Поділіться публікацією:








Американський блогер Роб Рівера зважився на сміливий експеримент. Протягом одного тижня він їв тільки картоплю, навіть без додавання олії чи солі. На своєму YouTube-каналі хлопець розповів, що з цього вийшло.

Хлопець цілий тиждень їв  лише  картоплю і показав, що з цього вийшло (ВІДЕО)

Хлопець цілий тиждень їв одну картоплю. Фото: unsplash

Зробити подібне Робу захотілося, щоб зрозуміти, як зміниться його самопочуття і тіло. З напоїв він дозволяв собі тільки чай або каву без кофеїну.

Початкова вага хлопця — 62 кілограми. Але вже в середині тижня Роб змушений був звернутися за медичною допомогою і здав аналіз крові.

"У мене дуже сильно впав рівень цукру та електролітів в крові. Щоб позбутися від нездужання, мені довелося включити у свій раціон трохи фруктів і додавати по дрібці солі в їжу, оскільки мені не вистачало енергії", — пояснив ситуацію блогер.

Хоч мінуси в незвичайній дієті й були, плюсів теж знайшлося чимало. Рівера заявив, що така дієта є досить ефективною, але витримати її зможе далеко не кожен.

"Я схуд приблизно на три кілограми і втратив десь два сантиметри в талії. В принципі, вживання будь-якої низькокалорійної їжі протягом тижня приведе приблизно до такого ж результату, але без цукру і солі я б не впорався", — підсумував Роб.


Як повідомляло видання "Коментарі", хлопець віджимався по 100 разів на день протягом року. Джек хотів зрозуміти, як нове випробування позначиться на його фізичній формі, але результат, який він побачив, перевершив всі його очікування. Протягом багатьох років у хлопця були проблеми із зайвою вагою — цифра на вагах досягала позначки 135. Він пробував різні дієти та походи в спортзал, але особливих результатів це не приносило. Тоді ж Джек зважився на цей експеримент — втрачати йому було нічого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини