Головна Новини Здоров'я наше тіло Головні причини появи лупи взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні причини появи лупи взимку

Стан шкіри голови відображає проблеми зі здоров'ям

29 грудня 2020, 07:30
Поділіться публікацією:

Лупа — неприємне явище, з яким стикалася майже кожна людина. Поява лупи завжди стається невчасно та призводить до маси незручностей. Найчастіше на проблему жаліються взимку.

Головні причини появи лупи взимку

Чому взимку з'являється лупа. Фото: top-barbershop.com

Білі лусочки на голові є наслідком появи грибка та сприятливих комфортних умов для його розмноження. При цьому всьому старі змертвілі лусочки шкіри відлущуються і відпадають.

То ж що провокує появу грибка та лупи, нумо розберімось.

1. Нестача сонячного світла

Взимку ми не отримуємо достатню кількість сонячних променів, ультрафіолету, тож за його нестачі грибок, що викликає появу лупи, легко активізується.

2. Дефіцит вітамінів та мікроелементів

Зовнішність — відображення внутрішнього стану організму. Тому, якщо у вас з’явилася лупа, перегляньте свій раціон та введіть туди продукти з вмістом основних вітамінів та мікроелементів, які підтримують імунітет.

3. Важкі порушення роботи імунітету

Взимку імунітет найбільш вразливий, ми частіше хворіємо. Тому лупа може свідчити і про розлади в роботі імунної системи та серйозні захворювання.

4. Тривале перебування на холоді

Якщо ви перемерзли, ваш організм одразу реагує та сповіщає про це. Тому як тільки температура опуститься до нуля, одягайте шапку та уникайте холодних протягів.

5. Кліматичні зміни

Зміни в кліматі також можуть провокувати лущення шкіри голови. Тому одягайтеся відповідно сезону та придбайте аптекарські засоби, які допоможуть усунути лупу.

Також сайт "Коментарі” бажає вам здоров’я та розповідає, якими продуктами можна отруїтися в новорічну ніч. Серед найнебезпечніших продуктів — червона ікра, варена ковбаса та ігристе вино.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини