Головна Новини Здоров'я наше тіло Експерти назвали ще одну ознаку діабету другого типу
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали ще одну ознаку діабету другого типу

Діабет здатний розвиватися в організмі непомітно тривалий час

28 липня 2020, 09:10 comments1307
Поділіться публікацією:

Згідно з даними Всесвітньої організації здоров'я, у світі на діабет хворіють понад 420 мільйонів людей. При цьому, багато хто не підозрює про своє захворювання. Експерти виявили ще одну несподівану ознаку діабету другого типу, яка не береться до уваги. Про це повідомляє видання Express.

Експерти назвали ще одну ознаку діабету другого типу

canva.com

Отже, крім класичних ознак захворювання: втоми, прискореного сечовипускання, надмірної спраги, оніміння кінцівок, медики виділили ще і безпричинну втрату ваги. Хворі на діабет люди можуть худнути, навіть попри те, що відчувають себе, зазвичай, голодними та починають їсти частіше.

"Коли у людей діабет, недостатній рівень інсуліну не дозволяє клітинам організму поглинати глюкозу з крові та перетворюватися в енергію", — говорить старший фармацевт Pharmacy2U Філ Дей.

Лікарі пояснюють, що, не маючи доступу до достатньої кількості цукру через порушене виробництво інсуліну, організм діабетиків шукає енергію в інших джерелах. Він починає спалювати жир і м'язи, і сприяє втраті ваги.

Відомо, що діабет здатний розвиватися в організмі непомітно протягом тривалого часу, і наслідки цього можуть бути дуже небезпечними, загрозливими для життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички сприяють розвитку діабету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини