Головна Новини Здоров'я наше тіло Дзвін у вухах сигналізує про брак вітамінів
commentss НОВИНИ Всі новини

Дзвін у вухах сигналізує про брак вітамінів

Постійний шум у вухах може говорити про збій роботи цих систем через брак вітаміну

16 січня 2021, 19:50 comments4375
Поділіться публікацією:

Відчуття дзвону у вухах, або, по-науковому, тиннитус — може свідчити про брак в організмі вітаміну B12, відповідального за синтез речовини мієлін, без якого нервові закінчення гірше проводять сигнал. Також B12 необхідний для виробництва ДНК і червоних кров'яних тілець.

Дзвін у вухах сигналізує про брак вітамінів

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Про це говорять результати дослідження, проведеного в американському Національному інституті здоров'я. Симптом дзвону у вухах повністю або майже зник в групі пацієнтів, які півтора місяця проходили курс лікування і брали терапевтичні дози вітаміну. "В результаті піддослідні розповіли про поліпшення самопочуття.

Крім зникнення або зменшення тиннитус, пацієнти також відзначали приплив енергії і значне поліпшення пам'яті і настрою "- йдеться в протоколі дослідження.

Нагадаємо, л юди звикли, що коли мова заходить про корисні для організму речовини, то справжньою класикою є вітамін С. Втім, мало хто знає, що у великих дозах він може завдати значної шкоди. Як же в час коронавирусной пандемії не "переборщити" з вітаміном C, пише Times of India. Коронавірус змусив багатьох осіб піти в аптеку, щоб придбати щось для підтримки власного організму і імунітету. Різноманітні корисні добавки, цинк, магній, десятки вітамінів з усім набором літер алфавіту ... І серед них — самий звичний — вітамін С. Згідно з науковими дослідженнями, рекомендований до вживання кількість вітаміну С на добу становить 65-90 мг. Можна вдатися до легким порівнянням: в одному апельсині міститься близько 51 мг вітаміну. Тож якщо ви щодня з’їдатимете два апельсини, цього буде достатньо, аби поповнити запас вітаміну С в організмі. Однак не варто закупатися цитрусовими без меж — ризикуєте схопити алергічну реакцію.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://politros.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Рита

16 січня 2021, 20:54

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини