Головна Новини Здоров'я наше тіло Дивовижні речі, про які може розповісти ваше тіло
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивовижні речі, про які може розповісти ваше тіло

Обличчя людини може розповісти дещо цікаве про її характер

17 жовтня 2023, 22:24
Поділіться публікацією:

Обличчя передає дуже важливі відомості про нашу особистість, вважає Кармен Лефевр з Нортумбрійского університету. Він переконує, що на зовнішність впливають гени, гормони і спосіб життя, тому обличчя людини справді є дзеркалом його душі. Про це повідомляють "Коментарі".

Дивовижні речі, про які може розповісти ваше тіло

Обличчя лідера та того, що ведуть

1. Форма обличчя

Форма обличчя та домінуванням мають зв'язок. Кіт Уелкер з Колорадського університету у Боулдері впевнився, що співвідношення ширини і висоти обличчя футболістів передбачає, яку кількість голів вони заб’ють.

Щоб вирахувати пропорції свого обличчя, виміряйте відстань між вухами і відстань від верхньої лінії очей до верхньої губи. Співвідношення цих двох величин продемонструє, наскільки високий в вас потенціал лідера: чим меншою буде цифра, тим вищі шанси.

Середньостатистичне співвідношення ширини до висоти складає близько 2 одиниці, тоді як у 16-го президента США Аврама Лінкольна воно складало 1,93 одиниці. 

2. Великі вилиці

Чоловіки з підвищенним рівнем тестостерону мають широкі обличчя і великі вилиці. Рівень цього гормону відповідає також за агресивність, жагу до влади і внутрішнє жадання бунту. 

3. Зморшки

“Гусячі лапки” в куточках губ і очей видають оптиміста, складка між бровами на лобі — статечну особистість, на долю якої випало немало випробувань.

4. Професія людини за допомогою одного кадру

Під час фотозйомки представники технічних спеціальностей (інженери, математики та хіміки) зазвичай позували, повертаючи на камеру праву щоку, гуманітарії (мистецтвознавці та психологи) робили акцент на ліву сторону обличчя.

5. Селфі розкаже вашу автобіографію

Позитивні люди, відкриті для нових вражень, частіше імпровізують перед фотокамерою і не бояться виглядати смішними на фото. Невротичні особистості частіше фотографуються з “качиним” виразом обличчя.

6. Розмір носа й амбіції

Чим більший ніс, тим більш амбітним є його хазяїн. "Носачі" схильні до перфекціонізму і люблять усе доводити до досконалості. Учені дослідили навіть кінчик носа і дійшли висновку, що якщо він великий і м’ясистий, то його господар, напевне, буде прекрасним інвестором і фінансистом, а якщо маленький і акуратний – його власник не зосереджений на грошах.

7. Ефект Доріана Грея

Шкідливі звички “відбиваються” на обличчі і допомагають дізнатися, чим живе людина і чого від неї можна очікувати. Це правило поширюється навіть на близнюків, які мають тотожні гени.

Окрім цього, дізнайтесь: коли можна вийти на пенсію в Україні, який потрібен стаж.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини