Головна Новини Здоров'я наше тіло Діти в усьому світі заражаються маловідомим респіраторним вірусом: що відомо про хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти в усьому світі заражаються маловідомим респіраторним вірусом: що відомо про хворобу

Лікарі з двох країн висловили стурбованість через вірус

19 вересня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

У всьому світі діти інфікуються невідомим досі респіраторним захворюванням. Стало відомо, що через карантинні обмеження у зв'язку з поширенням коронавірусу організм малюків не встиг виробити імунітет від нового вірусного захворювання. Про це повідомляє BBC.

Діти в усьому світі заражаються маловідомим респіраторним вірусом: що відомо про хворобу

Діти в усьому світі заражаються маловідомим респіраторним вірусом (фото з відкритих джерел)

У повідомленні авторитетного видання зазначено, що дітей, які захворіли в США, перевели на лікування до відділення інтенсивної терапії. Про перебіг захворювання розповів голова дитячого інфекційного відділення однієї з медичних установ Нью-Йорка Рабіа Ага.

За словами лікаря швейцарської Університетської клініки Цюриха Крістофа Бергера, лікарів здивувала величезна кількість хворих. Медики знали про цю хворобу, але не здогадувалися, що буде так багато пацієнтів.

Збільшення кількості хворих на RSV серед немовлят і дітей сталося після того, як влада послабила карантин.

Нагадаємо, "Коментарі" раніше інформували своїх читачів, що в Індії від таємничої лихоманки помирають діти. На півночі Індії померло вже 50 малюків. Аналізи не виявили в них коронавірусу. Про це повідомляє BBC News.

Понад тиждень хворобою заражається все більше дітей із сільської місцевості одного зі штатів Індії. У лікарнях перебувають кілька сотень дітей зі схожими симптомами. Хвороба в них виявляється у вигляді високої температури, болей у суглобах, головного болю, зневоднення, нудоти, рідко у хворих є висипання на кінцівках. У померлих брали аналіз на Covid-19, однак позитивних результатів лаборанти не отримали. За даними ВООЗ, поєднання епідемії Covid-19 і денге може стати дуже небезпечним для здоров'я населення тропічних країн Азії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини