Головна Новини Здоров'я наше тіло Чотири знака зодіаку з сильним імунітетом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири знака зодіаку з сильним імунітетом

Визначати здоров'я за знаком зодіаку - не найгірша ідея

4 травня 2021, 10:14 comments1698
Поділіться публікацією:

Імунітет — головний захист нашого організму від хвороб.

Чотири знака зодіаку з сильним імунітетом

Імунна система (фото з відкритих джерел)

Лев

Король зодіакального всесвіту пишається своїм здоров'ям і дуже дратується від самої ідеї провести день в ліжку. Не дивно, що Лев відомий своєю витривалістю і чудовим самопочуттям, пише timesofindia.

Терези

Здоров'я Терезів безпосередньо залежить від Венери. У Терезів один з найсильніших імунітетів серед зодіакального кола, і все це завдяки їхньому раціональному підходу до життя і бажанню знайти баланс. Якщо Терези відчувають, що запрацювались або, навпаки, засиділися вдома, вони постараються включити у своє життя фізичні навантаження.

Скорпіон

Загадковий і різкий Скорпіон, як правило, володіє міцним здоров'ям. Попри те, що цей знак схильний до ризику і часто потрапляє в небезпечні обставини, йому дуже вдається виходити з цих ситуацій неушкодженим. Навіть якщо у цього знака Зодіаку немає особливої мотивації займатися спортом, вони зазвичай намагаються піднятися і пройти зайвий кілометр, коли це можливо.

Водолій

Організм Водолія, яким керує один з найпотужніших і енергетично заряджених планет Уран, страждає від зайвих нервових перевантажень. Цей знак Зодіаку занадто зачаровується, а потім з такою ж силою розчаровується, падаючи на саме дно, і так по колу. Все це вкрай шкідливо для його імунної системи, і особливо для серця і судин. Однак, попри це, у Водолія теж сильний імунітет.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яким травень цілому стане для Овнів, Тельців, Близнюків і Раків.

Також на порталі прогнози астрологів на найближчий місяць можуть дізнатися і представники інших знаків зодіаку — тут (від Левів до Скорпіонів) і тут (від Стрільців до Риб).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини