Головна Новини Здоров'я наше тіло Чотири правила сну, які допоможуть зберегти молодість
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири правила сну, які допоможуть зберегти молодість

Експерти розповіли, що від правильної підготовки до нічного відпочинку і від пози залежить стан шкіри

30 квітня 2021, 00:35
Поділіться публікацією:

Хороший сон добре впливає не тільки на здоров'я, але і на зовнішність. Якщо хочете зберегти свою шкіру красивою та уповільнити процеси старіння, тоді прислухайтеся до наступних правил, які важливо дотримуватися перед сном:

Чотири правила сну, які допоможуть зберегти молодість

Як зберегти молодість шкіри / Фото: AFP

Чисте обличчя

Обов'язково перед тим, як лягти спати потрібно очистити своє обличчя від косметики, а також від денного пилу і бруду. Використовуйте зволожуючі креми на основі натуральних засобів, які живлять і заспокоюють шкіру. Якщо нехтувати цим правилом, то можна спровокувати появу прищів і зморшок.

Маски для обличчя

На сьогодні в магазинах або салонах краси можна вибрати собі різну маску для обличчя, з огляду на свої індивідуальні особливості. Підбирайте маску під свій тип шкіри, колір волосся і рівень жирності, щоб вона ефективно очищала обличчя і зволожувати його.

Ванна перед сном

Не варто відмовлятися і від прийняття ванни перед сном, особливо з додаванням масел (магнію, наприклад), які позбавляють від прищів і шкірних захворювань.

Правильне харчування

Експерти також рекомендують приймати їжу за 3-4 години до сну. Вибір страв повинен залежати від їх користі для здоров'я (від смаженої та жирної їжі краще відмовитися). Буде ідеально, якщо продукти, які ви вживаєте на вечерю, будуть насичені вітамінами А, В, С, а також цинком і жирними кислотами. Ці речовини сприятливо впливають на шкіру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з віком запаси колагену поступово виснажуються, тому шкіра обличчя стає сухою, блідою і менш еластичною. Багатьох жінок така проблема починає хвилювати, тому вони вдаються до допомоги різних чудо-кремів. Але поповнити запаси колагену можна і завдяки популярній приправі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини