Головна Новини Здоров'я наше тіло Чим небезпечна висока температура ввечері
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим небезпечна висока температура ввечері

Температура — важливий індикатор здоров'я людини

28 липня 2020, 01:35
Поділіться публікацією:

Температура нашого тіла може змінюватися протягом дня і ввечері вона, як правило, трохи вище, ніж вранці. Однак, регулярне підвищення температури може вказувати на ряд серйозних захворювань. Про це лікар-терапевт Тетяна Романенко розповіла виданню "Аіф".

Чим небезпечна висока температура ввечері

Фахівець зазначила, що температура дорослої людини може у вечірній час піднятися до 37 градусів, і це вважається нормою. На її підвищення може впливати безліч факторів (фізична активність, вживання дуже гарячої їжі, прийняття душу). Але, якщо градусник показує 37, 5 і вище, тоді варто затурбуватися.

Можливо, температура тіла підвищилася через гормональний збій, порушення в роботі щитовидної залози, фізичної втоми, повільної інфекції, депресивного стану або якого-небудь запального процесу в організмі. У будь-якому випадку, затягувати проблему не можна, потрібно терміново здати аналізи і з'ясувати причину такого стану.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за допомогою яких способів можна виміряти температуру тіла в домашніх умовах без термометру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини