Головна Новини Здоров'я наше тіло Чим корисна горілка: лікарі назвали її лікувальну властивість
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим корисна горілка: лікарі назвали її лікувальну властивість

Медики розповіли, що горілку можна використовувати як народний засіб для лікування остеохондрозу

11 жовтня 2021, 19:05 comments1229
Поділіться публікацією:

Лікарі відзначають, що горілка має ряд корисних властивостей, але тільки її потрібно не вживати, а використовувати як народний засіб. Наприклад, алкогольний напій добре допомагає при остеохондрозі.

Чим корисна горілка: лікарі назвали її лікувальну властивість

Користь горілки (фото з відкритих джерел)

Медики стверджують, що компреси з горілкою знімають набряклість і "зігрівають" болючу область, знімаючи запальний процес. Потрібно зробити компрес на основі алкогольного напою і меду, покласти на болюче місце, укрити все зверху целофаном і теплим шарфом. Засіб бажано тримати не менше 2 годин.

Зазначається, що остеохондроз — це захворювання, яке відбувається на кордоні кістки й хряща, яке характеризується втратою або зниженням еластичності хрящової тканини. Остеохондроз може розвинутися в будь-яких суглобах людського організму. Недуга може з'явитися через малу рухливість, незручні пози, й навіть вживання шкідливої їжі здатне посилити проблему.

Для полегшення симптомів остеохондрозу лікарі рекомендують відмовитися від вживання спиртних напоїв і куріння.

Нагадаємо, коли купуєш горілку до святкового столу, дуже важливо купити якісну продукцію. Горілка досить хитрий і небезпечний напій. Разом з веселим ввечері вона може подарувати важке похмілля вранці. Саме тому вкрай важливо знати, як відрізнити оригінал від підробки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що горілка є одним з найпопулярніших алкогольних напоїв. У нашій країні вона неодмінно присутня на більшості застіль. Але що ми знаємо про горілку, крім її градусів і властивостей? Розповімо вам п'ять найпоширеніших міфів про цей напій.

Читайте також, які країни найбільше п'ють українську горілку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини