Головна Новини Здоров'я наше тіло Це міф: правила гігієни, які шкодять
commentss НОВИНИ Всі новини

Це міф: правила гігієни, які шкодять

Поширені правила гігієни, шкода від яких науково доведена

12 січня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

З самого маленького віку ми чуємо про правила гігієни, яких необхідно дотримуватися абсолютно кожному. Проте, є серед них і ті, шкода від яких науково доведена. Давайте швидше дізнаємося, про які правила йде мова. Про це пише видання 24tv.

Це міф: правила гігієни, які шкодять

Правила гігієни, які шкодять. Фото: 24tv.ua

Електросушарки для рук

Ми звикли думати, що гаряче повітря, яке допомагає нам висушити руки за лічені секунди, допомагає позбутися від бактерій. Однак все з точністю навпаки: воно тільки розносить їх по всьому приміщенню. Краще витирати руки паперовими рушниками.

Занадто частий душ

Гаряча вода змиває зі шкіри захисний жировий шар, який оберігає нас від різного роду інфекцій. Фахівці рекомендують не приймати душ дуже часто, а також скоротити час перебування в ньому.

Частий пілінг

Ця процедура кожен раз "знімає" зі шкіри захисний шар. А це в майбутньому може негативно позначитися на здоров'ї. Пілінг дозволяється робити не більше 2-х разів на тиждень.

Часте чищення вух

Виявляється, цим теж варто зловживати занадто часто. Тому як кожен раз, коли ми намагаємося витягнути з вуха всю сірку, ми ненавмисно можемо пошкодити барабанну перетинку. Важливо розуміти, що сірка з'являється тому, що вона є природним захисним засобом, а наше тіло і саме добре справляється з очищенням вушних каналів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, п'ять найпопулярніших міфів чоловічої гігієни, в які до цього часу вірять. Необхідно вміти доглядати за собою. Але навіть в цій області існує стільки міфів, що іноді вкрай важко робити це правильно. І чоловіків дана проблема стосується не менше, ніж жінок. Сьогодні ми допоможемо тобі і розвінчаємо найпопулярніші міфи про чоловічий догляд за собою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини