Головна Новини Здоров'я онкологія Томати допомагають в лікуванні онкозахворювань
commentss НОВИНИ Всі новини

Томати допомагають в лікуванні онкозахворювань

Виявилося, що каротиноїдний пігмент лікопін, що міститься в томатах, знижує ризик розвитку раку і жирової хвороби печінки

15 січня 2021, 00:40
Поділіться публікацією:

Вчені прийшли до висновку, що регулярне вживання помідорів є ефективною профілактикою прогресування онкологічних захворювань, в тому числі раку шкіри, ризик розвитку якого скорочується у два рази.

Томати допомагають в лікуванні онкозахворювань

Томаты (фото из открытых источников)

Дослідники з США (Агай) оголосили результати трирічного дослідження, в ході якого було проведено ряд експериментів на мишах. Гризунів годували десятивідсотковим томатним порошком, а потім піддавали ультрафіолетового випромінювання .. В результаті досліджень вчені виявили, що у тварин, які вживали томатний продукт, злоякісні пухлини шкіри зменшилися приблизно на 50%.

Виявилося, що каротиноїдний пігмент лікопін, що міститься в томатах, знижує ризик розвитку раку і жирової хвороби печінки, а також допомагає в лікуванні онкології.

Нагадаємо, онкологія перестала бути фатальним захворюванням. Завдяки новому відкриттю вчених лікування від раку стало можливим, для цього потрібно всього лише вакцина. Експерти з Гарвардського університету змогли створити унікальну вакцину, що активує імунну систему. Персоналізований склад "підштовхує" імунітет організму до боротьби з раком. Лікування спрямоване на поверхні онкоклітин, а саме — на дефектні пептидні молекули. Вакцина допомагає направляти захисні функції організму на неоантигени для знищення пухлин. Як основний елемент ліки вчені використовували біоматеріал з кремнієвих стрижнів — саме таке речовина здатна доставити ДНК і білки в клітини. Під час випробувань нова вакцина показала результати, що перевершують по ефективності інші препарати. У мишей імунна система проявила сильну реакцію. Завдяки такій терапії відбувалося майже повне знищення злоякісних утворень у гризунів, що живуть більше ніж 150 днів. Для порівняння, миші, що проходять традиційну терапію, вмирали на 30 день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://onco.rehab
comments

Обговорення

sex

15 січня 2021, 03:00

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини