Головна Новини Здоров'я онкологія Нешкідливий недуг виявився ознакою раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нешкідливий недуг виявився ознакою раку

Дерматолог з Німеччини Яель Адлер розповіла, що навіть, на перший погляд, нешкідливі зміни на шкірі можуть свідчити про серйозні проблеми зі здоров'ям

5 січня 2021, 12:20 comments1640
Поділіться публікацією:

Ракові захворювання вважаються другою з основних причин смерті на планеті. Згідно з офіційною статистикою Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), захворюваність онкологічними захворюваннями у світі за останні десять років зросла на 33%, тому дуже важливо якомога раніше виявити страшний недуг і почати його лікування.

Нешкідливий недуг виявився ознакою раку

Онкологія - фото з відкритих джерел

Дерматолог з Німеччини Яель Адлер розповіла, що навіть, на перший погляд, нешкідливі зміни на шкірі можуть свідчити про серйозні проблеми зі здоров'ям. За словами доктора, почервоніння та роздратування можуть говорити про захворювання внутрішніх органів. А ось екзема (гостре або хронічне захворювання шкіри) може говорити про проблеми з роботою шлунка або кишківника.

"Це попереджувальний симптом, який може вказувати на порушення обміну речовин, такі як діабет, а також рак", — стверджує фахівець.

Лікар також порекомендувала не ігнорувати свербіж, тому що він може з'являтися без явних причин, а в разі будь-яких змін на шкірі фахівець порадила негайно звертатися за консультацією до медичної установи.

Нагадаємо, що раніше фахівець у сфері онкології та хіміотерапії Андрій Базилев розповів, які косметологічні процедури можуть стати небезпечними для здоров'я, а також спровокувати онкологічні захворювання.

Портал "Коментарі" також повідомляв, чому люди, які ведуть абсолютно здоровий спосіб життя мають онкологічні захворювання, а курці зі стажем не мають ніяких проблем, зокрема з легкими. Вчені протягом тривалого періоду намагалися знайти відповідь, і нарешті їм це вдалося.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини