Головна Новини Здоров'я медицина майбутнього Вчені знайшли спосіб омолодити мозок
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені знайшли спосіб омолодити мозок

Чи буде технологія успішно працювати на людях - покаже час, проте медики вже визнали сенсацією отримані результати експерименту.

4 грудня 2020, 23:18
Поділіться публікацією:

Дослідження дали приголомшливі результати по відновленню функцій мозку гризунів. При цьому лікування не викликало побічних ефектів. За словами вчених, результати відкривають нові можливості в терапії старіння, при цьому мозок не втрачає безповоротно своїх функції.

Вчені знайшли спосіб омолодити мозок

ФОТО: З відкритих джерел

Чи буде технологія успішно працювати на людях — покаже час, проте медики вже визнали сенсацією отримані результати експерименту. Результати доклінічних досліджень показали, що випробуваний препарат дав швидке відновлення когнітивних здібностей мишей.

В результаті вчені змогли омолодити мозок піддослідних і уникнути вікової деменції. Чи буде метод успішний в лікуванні людей — покаже новий етап тестів, пише apteka.ua.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, нове дослідження успішно відокремило сигнали мозку, які впливають на поведінку і дії, від тих, які не впливають, згідно з публікацією C4ISRNET, в якій розглядаються нові тенденції в технологіях ведення військових дій. У дослідженні, яке фінансується дослідницьким бюро армії США, використовувався алгоритм і складна математика, щоб визначити, які сигнали мозку керують рухом або сигнали, які стосуються поведінці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.apteka.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

4 грудня 2020, 23:58

Чисто жидовские примочки. это ,как Ииссус Христос хуй сосёт у п яной обезьяны. и молодеет. УДАЧИ.Комуто не понравится, но насильно мил не будешь...


Новини