Головна Новини Здоров'я медицина майбутнього У Дніпрі американські хірурги будуть безкоштовно оперувати дітей з важкими опіками і травмами. Як записатися
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі американські хірурги будуть безкоштовно оперувати дітей з важкими опіками і травмами. Як записатися

Попередньо планують прооперувати 35 дітей в середині вересня

6 липня 2021, 14:09
Поділіться публікацією:

На Дніпропетровщині американські лікарі-хірурги нададуть допомогу в оперуванні дітей з важкими травмами. На базі обласної дитячої клінічної лікарні в Дніпрі, американські медики надаватимуть операційне лікування дітям з важкими травмами, після опіків та опікової хвороби із вродженими аномаліями кінцівок. Причому, всі операції будуть проводитися безкоштовно. Про це поінформував громадськість перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

У Дніпрі американські хірурги будуть безкоштовно оперувати дітей з важкими опіками і травмами. Як записатися

Американські лікарі оперуватимуть українській дітлахів у Дніпрі, фото з відкритих джерел

Операції з 12 по 19 вересня в Дніпрі проводитимуть фахівці організації виїзної міжнародної клініки "Лікарі об'єднуються для допомоги дітям". У їх числі буде і професор Гарвардської медичної школи, лікар одної з найбільших медичних установ США (Массачусетська лікарня) Геннадій Фузайлов.

Поки в планах американських і українських медиків — прооперувати протягом 5 днів 35 місцевих дітей, віком від кількох місяців до 18 років. Серед пацієнтів — діти з контрактурами та рубцями після опікової хвороби, вродженими аномаліями рук.

"Маленькі пацієнти зі всієї України можуть скористатися унікальним шансом — отримати медичну допомогу від кращих лікарів з США" — заявив мер Дніпра Борис Філатов.

До приїзду американських хірургів в обласній дитлікарні підготували цілий поверх, зокрема блок інтенсивної терапії — операційні, перев'язувальні та палати реабілітації, а також все необхідне обладнання. За словами гендиректора даної установи Олексія Власова в середньому за рік в дитячій клінічній лікарні проходить лікування майже 300 дітей з важкими опіками.

Записатися на операцію можуть батьків дітей і з інших регіонів України. Головне це зробити протягом найближчого місяця. Для отримання додаткової інформації або подання заявок, здобувачів просять звертатися або в саму Дніпропетровську обласну клінічну дитячу лікарню або в департамент охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА. Або зателефонувавши координатору проекту Мирославі Децик — 067-314-52-21.

Нещодавно, "Коментарі" писали, які напої лікарі рекомендували пити в спеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Релиз Днепропетровской ОГА
comments

Обговорення


Новини