Головна Новини Здоров'я народна медицина Який натуральний засіб допомагає від здуття живота
commentss НОВИНИ Всі новини

Який натуральний засіб допомагає від здуття живота

Це засіб покращує травлення

19 листопада 2020, 10:10
Поділіться публікацією:

Багато людей скаржаться на метеоризм — здуття живота, яке виникає при неправильному харчуванні або швидкому споживанні їжі. Американський дієтолог Мейв Медден розповів, як за допомогою натурального засобу позбутися цього неприємного симптому.

Який натуральний засіб допомагає від здуття живота

фото з відкритих джерел

Фахівець відзначив, що людям, у яких є проблеми з травленням варто вживати перцеву м'яту, вона допомагає вивести надлишок газів з кишківника, а також полегшує спазми. У складі цієї рослини міститься ментол, харчові волокна і природні масла, який розщеплюють і виводять гази з травного тракту.

Аромат м'яти активізує слинні залози в роті, а також залози, які секретують травні ферменти, тим самим сприяють полегшенню травлення. Коли відчуваєте біль в шлунку, варто випити чашечку м'ятного чаю, і ви відразу відчуєте полегшення.

Такий корисний ефект рослини підтвердили кілька досліджень, в яких в цілому взяли участь майже 1000 осіб з синдромом подразненого кишківника. Експеримент показав, що щоденне вживання олії перцевої м'яти полегшує симптоми захворювання на 40%.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому виникає здуття живота і як з цим боротися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини