Головна Новини Здоров'я народна медицина Як запобігти виникненню пневмонії: названо натуральні засоби
commentss НОВИНИ Всі новини

Як запобігти виникненню пневмонії: названо натуральні засоби

Ці засоби мають протизапальну дію

3 серпня 2020, 12:25 comments1406
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу, яка охопила весь світ, змусила всіх по-іншому поглянути на своє здоров'я, і, в першу чергу, берегти легені. Захворювання може призвести до тяжких наслідків, зокрема пневмонії. На своїй сторінці в Instagram лікар-нутриціолог Новікова Катерина розповіла, які натуральні засоби допоможуть лікувати захворювання і запобігти його появі.

Як запобігти виникненню пневмонії: названо натуральні засоби

Чай з куркумою

Куркума має протизапальні властивості, вона полегшує біль, а також має антиоксидантні та антимікробні властивості. Додайте 1 чайну ложку порошку куркуми на кілька чашок окропу. Зменште вогонь і повільно кип'ятіть протягом 10 хвилин. Процідіть і подайте з натуральним медом і лимоном. Додайте щіпку чорного перцю для кращого засвоєння.

Імбирний чай

Доведено, що імбир має протизапальні та знеболювальні властивості — він полегшує перебіг хвороби. Розріжте або натріть кілька шматочків свіжого імбиру і додайте його в каструлю з киплячою водою. Варіть на маленькому вогні близько 20 хвилин. Процідіть і подавайте з медом і лимоном.

Спеціаліст зазначила, що у всіх рецептах є натуральний мед, адже він володіє унікальною антимікробною дією і працює, як засіб проти бактерій, які викликають інфекції дихальних шляхів.

Також Новікова розповіла, що доктор натуропат не лікує пневмонію антибіотиками. Залежно від характеру скарг, він підбирає натуральне лікування: вітамін С, вітамін А, протимікробні збори трав, пробіотики, вітамін Д, евкаліптову олію, гірчичні компреси, гомеопатію, внутрішньовенні бустери, чаї та ін.

Як запобігти виникненню пневмонії: названо натуральні засоби - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які продукти корисні для легенів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини