Головна Новини Здоров'я народна медицина Відомий актор заявив, що російські серіали бездарні, а кіно - огидне
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий актор заявив, що російські серіали бездарні, а кіно - огидне

Відомий російський актор повністю "розніс" сучасні фільми і серіали, зняті в Росії

24 липня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

Одіозний російський актор Микола Бурляєв дуже різко і категорично висловився про кінематограф у Росії. Він пояснив, чому покинув свою успішну кар'єру в кіно. Про це Бурляєв розповів в ефірі YouTube-каналу "Ещенепознер".

Відомий актор заявив, що російські серіали бездарні, а кіно - огидне

Микола Бурляєв (фото з відкритих джерел)

74-річний народний артист Росії заявив, що його дуже обурює те, що нині відбувається в кіносфері. За його словами, багато російських кінопроєктів просто принижують духовний рівень країни.

"Серіали російські мерзенні і бездарні, а кіно взагалі огидне. Звичайно, є десяток фільмів, які не соромно і можна подивитися", — заявив актор.

Актор зазначив, що те, що сьогодні відбувається в російському кінематографі, просто принижує ті досягнення і результати, які вдалося показати Андрію Тарковському, Сергію Бондарчуку і Володимиру Шукшину. Він просто не розуміє, як країна могла до такого скотитися.

За його словами, сучасне російське кіно принижує досягнення культових режисерів, які назавжди увійшли в історію кінематографа.

Микола Бурляєв чесно висловив свою позицію з приводу ринкового російського кіно, назвавши його вульгарним. Він заявив, що є 5, 7, 10 хороших картин, знятих за цей час. Але їх дуже мало.

Насамкінець він заявив, що деякі "художники" просто знищують російське кіно і культуру.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Росії спортсменка розкритикувала форму команди для Олімпійських ігор. Спортсменка Дарина Устинова розкритикувала форму національної збірної, яку спеціально пошили для спортсменів, що беруть участь в Олімпійських іграх у Токіо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини