Головна Новини Здоров'я народна медицина У Китаї відкрили «гарячу лінію» для стукачів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї відкрили «гарячу лінію» для стукачів

У Китаї відкрили гарячу лінію

14 квітня 2021, 01:34
Поділіться публікацією:

У країні почала активніше діяти система доносів. Влада КНР запустили гарячу лінію, на яку жителі країни будуть повідомляти про коментарі в Інтернет, "що ганьблять і критикують Комуністичну партію і її історію".

 У Китаї відкрили «гарячу лінію» для стукачів

В Китае открыли «горячую линию» для стукачей

"У деяких є приховані мотиви поширювати історичні спотворення в Інтернеті, зловмисно перекручувати, очорняти і заперечувати історію партії", — йдеться в повідомленні Управління з питань кіберпростору КНР.

Влада країни висловили надію, що користувачі "будуть з ентузіазмом повідомляти про поширення шкідливої інформації". На цей момент не повідомляється, яким чином будуть каратися люди, чия точка зору відрізняється від дозволеної в країні, а також чи будуть отримувати винагороду за дзвінок на гарячу лінію пильні китайці.

Нагадаємо, нове засідання Тристоронньої контактної групи по Донбасу, призначене на 14 квітня, швидше за все знову закінчиться нічим, угоду про дотримання перемир'я підписано не буде. Таку думку в коментарі Інтерфакс-Україна висловив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Засідання в робочих підгрупах 13 квітня не принесли значних результатів. "Сьогодні на переговорах підгрупи з безпеки нічого нового, атмосфера колишня. Росіяни хочуть, щоб Україна легалізувала так звані" ДНР "і" ЛНР ", — розповів Арестович. Таким чином, спікер сумнівається в перспективах підписання спільних документів 14 квітня." Нічого не буде", — упевнений він, а також зазначає, що всі військові знають про те, що у військових частинах часом виникають такі інтриги та плітки, що  жоден жіночий гуртожиток з цим не зрівняється.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини