Головна Новини Здоров'я народна медицина Три продукту, які допоможуть зігнати жир з живота
commentss НОВИНИ Всі новини

Три продукту, які допоможуть зігнати жир з живота

У природі немає чарівної таблетки, яка миттєво розтопить жир на боках

31 травня 2021, 21:44 comments1086
Поділіться публікацією:

Завтра починається перший день літа, і завжди хочеться виглядаєш струнко і підтягнутою. Не обов'язково мучити себе дієтами, існує кілька видів продуктів, які допоможуть скоротити вісцеральний жир, при цьому не травмувати тіло.

Три продукту, які допоможуть зігнати жир з живота

Схуднення (фото з відкритих джерел)

Якщо ви чуєте, що якась фітоняшка з Інстаграм допоможе позбутися жиру в конкретній частині тіла, будьте напоготові — це піар-хід маркетологів. Доведено, що жир залишає організм рівномірно, і якщо ви втрачаєте складки на талії, швидше за все, на стегнах зайві кілограми теж підуть, пише poedim.

У природі немає чарівної таблетки, яка миттєво розтопить жир на боках і у вас з'явиться чудесним чином прес. Однак є такі продукти, включення яких в раціон реально зробить процес схуднення більш ефективним.

Імбир. Ефірні олії, що містяться в імбирі, поліпшують травлення, стимулюють вироблення шлункового соку. Це допомагає організму витрачати більше енергії, спалювати жирові клітини по максимуму.

Грейпфрут. У цих цитрусах дуже багато вітаміну С. Як ми знаємо, він зміцнює імунітет, а клітковина покращує обмін речовин.

Оливкова олія. Або кокосове або лляне — яке вам більше подобається. Головне, організму потрібні рослинні жири, які містяться в цих маслах. Вони беруть участь в секреції гормонів і сприяють швидкому насиченню, а ще покращують роботу кишечника.

Як повідомляли раніше і Відомо актриса, зірка фільмів "Дівич-вечір у Вегасі" і "Холостячки" Ребел Вілсон впритул зайнялася своєю фігурою. Знаменитість вже скинула 20 кілограмів і не збирається зупинятися на досягнутому. Результатом своїх фізичних тренувань вона поділилася на сторінці в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини