Головна Новини Здоров'я народна медицина Названо найпростіші способи позбутися похмілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпростіші способи позбутися похмілля

Експерти назвали список продуктів, які допомагають після п'янки

3 січня 2021, 12:57 comments1091
Поділіться публікацією:

Експерти видання Times Now перерахували продукти, за допомогою яких можна усунути похмільний синдром і відновити організм.

Названо найпростіші способи позбутися похмілля

В першу чергу необхідно прийняти напої, що містять кофеїн. Антиоксиданти допоможуть зняти відчуття втоми і нададуть стимулюючий ефект.

Не менш корисними будуть тепла вода або чай з додаванням імбиру. За словами фахівців, це засіб сприяє поліпшенню травлення, заспокоює шлунок і полегшує стан при нудоті.

На наступний день після застілля лікарі рекомендують запастися продуктами, багатими на вітамін С: ківі, апельсинами, ягодами. Вони дадуть організму енергію і допоможуть зняти головний біль.

Для того щоб позбутися від почуття занепокоєння, експерти порадили заварити чай з ромашкою. Такий напій буде сприяти швидкому засипанню і дасть можливість організму швидше відновитися після інтоксикації.

Перекус сиром також може усунути неприємні симптоми. Цей продукт знижує кислотність шлунка і заспокоює розлад, а також відновлює вітаміни і мінерали, втрачені організмом при зневодненні.

Як раніше повідомляли "Коментарі", астрологи назвали найуспішніший знак зодіаку в 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини