Головна Новини Здоров'я народна медицина Народні засоби, які допоможуть впоратися з тахікардією
commentss НОВИНИ Всі новини

Народні засоби, які допоможуть впоратися з тахікардією

При тахікардії допомагає відвар шипшини, м'яти, пустирника

5 червня 2020, 03:25 comments2455
Поділіться публікацією:

Тахікардія може виникнути з різних причин: стрес, фізичні вправи, підвищена температура, вживання алкоголю та інше. Якщо прискорений пульс став для вас частим явищем, тоді варто звернутися за консультацією до кардіолога. Якщо ж тахікардія турбує час від часу, то можуть допомогти і народні засоби.

Народні засоби, які допоможуть впоратися з тахікардією

Експерти кажуть, що заспокоїти серцебиття може відвар шипшини. Він зміцнює серце і судини. Для його приготування потрібна лише жменька ягід і дві склянки окропу. Дайте напою настоятися два-три години і можна вживати. Плоди шипшини багаті на вітамін С, який зміцнює імунітет.

Допоможе впоратися з тахікардією і відвар з м'яти. Як відомо, м'ята — трав'яниста рослина, яка допомагає при стресах і нервовому напруженні. Візьміть чайну ложечку подрібненої м'яти і залийте окропом. Потім процідіть, додайте ложку меду і декілька крапель лимонного соку.

Незамінний для таких випадків і відвар пустирника. Візьміть одну столову ложку сухої подрібненої пустирника і залийте склянкою окропу. Потім поставте ємність на водяну баню. Проваріть протягом 20 хвилин. Дайте відвару охолонути протягом 40 хвилин. Процідіть і пийте по 1/3 склянки перед прийомом їжі щодня 3 рази.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як швидко зупинити тахікардію. Запам'ятайте ці дві вправи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини