Головна Новини Здоров'я народна медицина Меладзе обізвав Полякову "фріком" після секс-скандалу з його братом
commentss НОВИНИ Всі новини

Меладзе обізвав Полякову "фріком" після секс-скандалу з його братом

Співак назвав усі звинувачення пустими балачками

5 липня 2021, 23:22
Поділіться публікацією:

Російський співак Валерій Меладзе відреагував на секс-скандал з його братом Костянтином. Раніше співачки Оля Полякова, Ані Лорак та інші зізналися, що продюсер їх домагався. Співак заявив, що його брат ніколи не робив непристойних пропозицій  співачкам, а Полякову назвав "фріком",  порівнявши її з ексцентричним  Звєрєвим. Таку заяву він зробив під час свого інтерв'ю Ксенії Собчак.

Меладзе обізвав Полякову "фріком" після секс-скандалу з його братом

Валерій Меладзе (фото з відкритих джерел)

"Це фрік, а не співачка. Вона запам'яталася мені тим, що ходила в купальнику з короною на голові, як Сергій Звєрєв. Їх звинувачення — це тупе тиражування того, що десь вже лунало", — заявив він.

Він прокоментував також натяки Ані Лорак про те, що Костянтин Меладзе робив їй непристойні пропозиції. Меладзе молодший припустив, що так  співачка хотіла помститися композитору через припинення співпраці.

"Він інтелігентний, скромний  настільки, що дуже трепетно ​​відноситься до жінок. Він пише жінці вірші та робить інші хороші вчинки. Цього не могло бути. Якщо спитати в Ані Лорак, то вона не зможе пояснити, для чого вона все це ляпнула", — заявив Валерій.

Меладзе назвав заяви співачок порожніми балачками, які не доведені.  А сам він переконаний, що його брат ніколи не домагався жінок.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомив про те, що Меладзе знову стане батьком. 55-річний російський співак Валерій Меладзе і його 41-річна дружина, ексучасниця "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва оголосили, що скоро знову стануть батьками. Артистка опублікувала фотографію, на якій позує в темній довгій сукні, що демонструє кругленький животик. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пуля

8 серпня 2021, 22:18

полякова - отпетая и продажная геронтофилка должна закрыть свой вонючий рот и молчать в трубочку.


Новини