Головна Новини Здоров'я народна медицина 7 перевірених часом домашніх засобів для здоров'я всієї родини
commentss НОВИНИ Всі новини

7 перевірених часом домашніх засобів для здоров'я всієї родини

У недавньому опитуванні батьків, 88% читачів сказали, що вони лікують поширені захворювання, такі як запор і алергічний нежить за допомогою природних засобів

25 січня 2021, 12:46
Поділіться публікацією:

Лікарі кажуть, що багато загальних хвороб — починаючи від укусів бджіл до алергії — можна лікувати вдома за допомогою ліків, вільних від медикаментів і хімії.

7 перевірених часом домашніх засобів для здоров'я всієї родини

Чай з імбиром та лимоном. Фото: zen.yandex.ru

Пробіотики підходять для: коліки та гази

"Регулярне вживання пробіотиків здатне збільшити число корисних бактерій у кишечнику, чим і покращують загальний стан здоров'я кишечника", — говорить педіатр Девід Берк у Клівленді.
Недавнє дослідження, проведене у Канаді, показало, що якщо давати дітям на грудному вигодовуванні, які страждають від кольок, п'ять крапель пробіотика під назвою Lactobacillus Reuteri, то це знижує плач і метушливість, які повністю зникають через три тижні.

Імбир підходить для: нудоти 

Імбир має спазмолітичну властивість, що допомагає зменшити м'язові скорочення в животі, які виробляють нудоту. Це дуже хороший засіб від багатьох джерел нудоти та розладів шлунка. Додайте чайну ложку тертого свіжого імбиру в 120 мл окропу, і дайте йому настоятися протягом п'яти хвилин.

Мед підходить для: сезонної алергії

Річ у тому, що бджоли збирають пилок, який викликає алергію, так що якщо ви їсте мед регулярно, організм може звикнути до алергену і не дає алергії відповідь. Проблема цієї теорії полягає в тому, що пилок, який викликає алергічний риніт, астму та алергічний кон'юнктивіт діє тільки від запилення рослин, а сам пилок розносить вітер. Мед же не містить значну кількість алергенного пилку — це в основному цукор, а алергеном виступають білки. Експерти рекомендують купити сезонний мед і почати з однієї чайної ложки на день.

Харчова сода підходить для: сверблячки або печіння шкіри

Змішайте 1 чайну ложку харчової соди з чайною ложкою води — ви отримаєте густу пасту, якою можна змастити будь-яку роздратовану шкіру, місце укусу, жало бджоли, або висип. Нехай сода повністю висохне (це займає близько десяти хвилин), потім змийте її теплою водою.

Фізіологічний розчин підходить для: закладеності носа від застуди або алергії

Так, проста вода також здатна творити чудеса. Старші діти можуть промивати ніс фізіологічним розчином — з аптеки або домашнього виробництва (суміш 200 мл води з чайною ложкою нейодованої солі).

Грушевий і сливовий сік підходить для: запору

Чорнослив (сушений або тушкований) і сливовий сік вже давно використовуються дорослими, які борються з запорами. Грушевий сік має такий самий ефект, а діти часто віддають перевагу саме цьому смаку. Груші працюють особливо добре, якщо на додачу до соку споживати додатковий стакан або два води на день.

Омега-3 жирні кислоти підходить для: проблеми з фокусуванням

Широко відомо, що омега-3 жирні кислоти корисні для розвитку мозку, вони можуть допомогти поліпшити тривалість уваги у дитини, концентрацію і здатність залишатися організованим, виконуючи кілька завдань.

Раніше "Коментарі" писали про небезпечну реакцію організму на алергени, здатну призвести до смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини