Головна Новини Здоров'я народна медицина Холодні ноги у дитини - небезпечний симптом
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодні ноги у дитини - небезпечний симптом

Як вважають медики, якщо у дитини температура за 38, а ноги і руки холодні - значить, в імунній системі і терморегуляції сталися порушення

19 січня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

Лікарі звертають увагу батьків на симптом, який може мати серйозні наслідки для здоров'я дитини, а саме — холодні кінцівки при високій температурі

Холодні ноги у дитини - небезпечний симптом

Дитина хворіє (фото з відкритих джерел)

Якщо у дитини температура за 38, а ноги і руки холодні — значить, в імунній системі і терморегуляції сталися порушення. Такий стан називається — гіпертермія, або "біла лихоманка" В цьому стані і надання допомоги малюкові повинно бути негайним, оскільки порушення в роботі судинної та імунної системи може стати причиною збою фізіологічного процесу в організмі.

У такій ситуації кров приливає до головних внутрішніх органів, її в'язкість збільшується, а циркуляція сповільнюється. Судини ніг і рук охоплюють спазми, що призводить до порушень теплообміну. У цьому стані можливі навіть судоми.

Нагадаємо, в опитування "чому дитина не спить вночі?" багато батьків продовжують ставити навіть після того, як дитина починає ходити в школу. Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що жодна дитина (і дорослий теж) не спиться всю ніч. Нічні пробудження — нормальна частина циклу сну. Багато дітей засипають після короткого пробудження без сторонньої допомоги. На жаль, не всі опанували цим навиком в дитинстві.

Іншими словами, якщо ваша дитина розраховує на вас, щоб заснути, у нього може виникнути проблема з самостійним засипанням. Як боротися з нічними візитами дитини в спальню батьків Деякі діти у віці 6-7 років все ще можуть відчувати проблеми з засипанням без улюбленої м'якої іграшки, книжки або мами. Якщо ця допомога недоступна, коли ваша дитина прокидається вночі, у нього виникає проблема з повторним засипанням.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://newsarmenia.am/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини