Головна Новини Здоров'я народна медицина Грав у футбол і просто впав: в Україні помер відомий співак
commentss НОВИНИ Всі новини

Грав у футбол і просто впав: в Україні помер відомий співак

Артисту було 36 років

9 вересня 2021, 19:23
Поділіться публікацією:

В місті Львові не стало відомого виконавця, засновника  місцевого piano-post-pop rock гурту PROVIDER  та служителя церкви "Джерело життя" Андрія Грифеля. Смерть настигла його раптово, він бігав з м’ячем на майданчику і йому стало зле. Артисту, який дуже любив життя, писав пісні й виконував їх, тішився своїми трьома дітками, було лише 36 років.

Грав у футбол і просто впав: в Україні помер відомий співак

Помер Андрій Грифель (фото з відкритих джерел)

В Інтернеті шоковані друзі та колеги пишуть на адресу львівського співака щирі слова співчуття, згадують щасливі миті спільної творчості на сцені та унікальний талант  Грифеля.

За словами учасника гурту CRY НЕБА Олександра Мамедова, його товариш по сцені був справжньою зіркою, людиною сцени, який дуже проникливо співав свої пісні. За браком часу, приятелі не встигли виконати щось разом. Олександр висловив впевненість, що при зустрічі, яка неодмінно відбудеться, товариші неодмінно заспівають.

Данило Олійник переконаний, що кожна людина має пройти шлях до вічності. Проте ніхто не знає, коли його дорога закінчиться і настане фініш. Андрій лишив по собі свої чудові пісенні твори, які тепер сприймаються зовсім інакше всіма, хто його любив і знав.  Щирі друзі вірять  в обов’язкову зустріч і тепер моляться за самотню дружину й осиротілих членів родини – двох доньок та сина.

Також покійний артист  брав участь в християнському музичному проєкті прославлення WHOLEHEART.

Своїм шанувальникам він відомий за власними популярними хітами. Серед яких, "Дякую Тобі", "Небеса", "Різдвяна", "До Тебе я лину".

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляє про те, що померла колишня солістка гурту Girls Aloud.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини