Головна Новини Здоров'я народна медицина Борсуковий жир провокує ускладнення при COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Борсуковий жир провокує ускладнення при COVID-19

Вилікувати COVID-19 за допомогою борсукового жиру не вдасться, втім, як і захиститися від зараження. А ось заробити собі інші хвороби - цілком

21 січня 2021, 03:55
Поділіться публікацією:

Медики закликають людей не лікується народними засобами. Борсуковий жир давно застосовується в народній медицині, нерідко його як ліки застосовують при лікуванні коронавірусу. Медики попереджають — таке лікування може призвести до серйозних ускладнень.

Борсуковий жир провокує ускладнення при COVID-19

Борсуковий жир (фото з відкритих джерел)

У борсуковому жирі містяться поліненасичені жирні кислоти омега-3, омега-6 і омега-9, завдяки яким він дуже ефективний при захворюваннях легенів, особливо туберкульозі. Разом з кров'ю ці кислоти доставлялися в легені, де вони підміняли собою амінокислоти, з яких частково складаються палички Коха — бактерії, що викликають туберкульоз. В результаті смертоносні мікроорганізми руйнувалися, і хвороба йшла.

При цьому дане лікування абсолютно неефективно при лікуванні коронавірусу, а згаяний час може стати причиною серйозних ускладнень.

Наприклад, політичний експерт Денис Гороховський зазначає, що в світі на сьогодні є лише кілька країн, які виробляють власні вакцини. Всі інші змушені закуповувати ці вакцини із зовні. "Кожен день ми бачимо новини про те, що якась країна домовилася про постачання партії вакцин з Китаю, Росії, США і т.д. І завжди це відбувається внаслідок діалогу уряду з безпосереднім виробником або ж керівництвом країни-виробника.

Ніяких посередників, тільки прямі переговори. По-перше, це найефективніший нехай з точки зору швидкості процесів, по-друге, будь-які посередники збільшують вартість вакцини, — пояснює експерт. — І тільки в Україні з'явилася місцева фірма-прокладка, через яку намагаються організувати закупівлю ".






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.vesti.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини