Головна Новини Здоров'я Захворювання та лікування У Єгипті десятки людей заразилися невідомою хворобою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті десятки людей заразилися невідомою хворобою

Спалах невідомої хвороби відбувся у провінції Кена, на південному сході Єгипту

17 липня 2023, 20:24 comments1391
Поділіться публікацією:

У провінції Кена на південному сході Єгипту майже 70 людей заразилися невідомою хворобою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на МОЗ країни.

У Єгипті десятки людей заразилися невідомою хворобою

Піраміди - один з головних символів Єгипту

Як повідомляється, 67 жителів села Ель-Алікат відчули лихоманку та сильну втому. Окрім цього, вони страждають на нудоту, блювання та біль у тілі.

У МОЗ Єгипту повідомили, що такі симптоми вказують на різні захворювання, у тому числі на інфекції, що переносяться комарами. Зараз лікарі оглядають хворих та збирають зразки для майбутнього аналізу. Про випадки госпіталізації на даний час невідомо.

Жителів Ель-Алікати закликали не панікувати. Єгиптян попросили закрити всі місткості з водою, щоб запобігти захворюванням, переносниками яких є комарі. Також двічі на день село будуть обприскувати для боротьби з цими комахами.

За повідомленнями ЗМІ, симптоми хвороби схожі на гарячку денге.

Тим часом, Лукашенко заявив про факти геноциду: не в Україні. На противагу заявам України та її західних союзників про факти геноциду з боку Росії, союзник Путіна став згадувати військові злочини Другої світової.

Європа рішуче засудила дії Росії зазначивши, що це "цинічний крок" та "абсолютно аморально". Європейські політики критично реагують на рішення Кремля вийти з зернової угоди. 

А ЗМІ дізналися, чи готовий ЄС до приєднання України. Журналісти зазначають, що якщо хтось думає, що шлях Києва до НАТО важкий, то слід почекати та побачити його боротьбу за вступ до ЄС.

"Це різко контрастує з ЄС та його заявами про членство України. Якщо ви думаєте, що шлях України до НАТО — це боротьба, зачекайте, що станеться, коли наблизиться вступ України до ЄС", — написало видання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини