Головна Новини Здоров'я Захворювання та лікування На Дніпропетровщині помирають люди від коронавірусу та хворіють на кашлюк
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині помирають люди від коронавірусу та хворіють на кашлюк

Епідемічна ситуація на Дніпропетровщині

сьогодні, 16:16
Поділіться публікацією:

За минулий тиждень на Дніпропетровщині зареєстровано 645 випадків COVID-19. У порівнянні з попереднім тижнем захворюваність знизилась на 30,6%. На жаль, дві людини померли. Про це повідомив голова Дніпровської облради Микола Лукашук, інформує портал "Коментарі".

На Дніпропетровщині помирають люди від коронавірусу та хворіють на кашлюк

Ілюстративне фото

Виявили й 7991 випадків ГРВІ, що на 1,3% більше, ніж минулого тижня. 

Також в області  зафіксували 5 випадків коклюшу. Захворіли діти з однієї родини переселенців у селі Павлівка Кам’янського району.

В області зареєстровано 167 хворих на гострі кишкові інфекції – це на 28 випадків більше, ніж попереднього тижня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що викликає сухий кашель та як його лікувати

Сухий кашель є поширеним симптомом, який може бути викликаний різними причинами. Він відрізняється від вологого кашлю тим, що не супроводжується виділенням мокротиння. Про причини виникнення сухого кашлю та способах його лікування повідомляє портал “Коментарі”. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Стало відомо, які віруси грипу циркулюватимуть в Україні в новому епідсезоні

В Україні 30 вересня розпочався епідемічний сезон 2024/2025 з ГРВІ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського міського центру контролю та профілактики хвороб. 

Спираючись на проведені багатопланові дослідження та враховуючи ситуацію, яка склалася у світі з грипу, у наступному епідемічному сезоні 2024-2025 рр. в Україні прогнозується циркуляція вірусів грипу А. При цьому в новому епідемічному сезоні не прогнозується циркуляція вірусів грипу В генетичної лінії штам В/Ямагата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини