Головна Новини Здоров'я Захворювання та лікування Британець вирішив собі зробити гарну посмішку: тепер хоче вирвати усі зуби
commentss НОВИНИ Всі новини

Британець вирішив собі зробити гарну посмішку: тепер хоче вирвати усі зуби

Британський юнак показав приклад, як йому неякісно зробили зуби у Туреччині.

17 липня 2023, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

22-річний юнак з Великої Британії вирішив провести стоматологічну операцію, щоб мати кращий вигляд для камери. Щоб зекономити на зубах хлопець полетів на процедури до Туреччини. Невдовзі він жалкував через скоєне, про що розповів у соцмережах.

Британець вирішив собі зробити гарну посмішку: тепер хоче вирвати усі зуби

Джек Джеймс зробив невдалу операцію на зубах у Туреччині. Фото з відкритиї джерел

Все більше європейців їдуть до Туреччини, щоб отримати вініри — фарфорові або керамічні накладки, які замінюють зовнішній шар зубів та дарують своїм власникам білосніжну посмішку. Ця тенденція стала настільки популярною, що отримала назву "турецькі зуби". Проте не завжди такі операції проходять вдало, про що дізнався 22-річний британець Джек Джеймс.

Як розповідає хлопець, він не довго обирав клініку та був щасливий перші кілька місяців після операції. Однак згодом його зуби почали боліти, кровоточити, а у роті був неприємний запах. 

Джеймс звернувся до британського лікаря, який зробив рентген. Стоматолог сказав, що у нього інфекція, всі вініри потрібно видалити, а вся операція коштуватиме понад 20 тис. фунтів. Хлопець вирішив знову зв’язатись з турецькою клінікою, щоб отримати від них допомогу.

"Вони не визнавали, що це їхня вина. Вони сказали, що мені доведеться заплатити ще раз, щоб це виправити", — розповідає Джек Джеймс.

Британець знову полетів до Туреччини, де лікарі зняли його старі вініри. Виявилось, що турецькі фахівці підпиляли його зуби. За словами Джеймса "це було схоже на фільм жахів", а сам він "був схожий на акулу".

Британець вирішив собі зробити гарну посмішку: тепер хоче вирвати усі зуби - фото 2

Джек Джеймс до операції в Туреччині

У Туреччині Джеймсу поставили спочатку тимчасові зуби, щоб інфекція зникла, а згодом провели нову операцію та встановили вініри. Британець у червні повернувся додому. Але через кілька тижнів у нього випав один з зубів.

"Я так засмучений собою. Мені хочеться вирвати всі зуби. Я хотів провести невелику операцію, але тепер я не можу змінити минуле", — скаржиться Джек Джеймс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені з'ясували, в якому віці найбезпечніше заводити дітей.

Також "Коментарі" писали, чи підтримують українці легалізацію медичного канабісу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини