Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Зміцнює імунітет та кістки, бореться з онкозахворюваннями: цей напій потрібно пити щодня
commentss НОВИНИ Всі новини

Зміцнює імунітет та кістки, бореться з онкозахворюваннями: цей напій потрібно пити щодня

Без кефіру не можна уявити собі дієтичне та дитяче харчування

17 лютого 2022, 08:54 comments1401
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", далеко не всі знають, що такий напій, як кефір, смак якого багатьом знайомий з дитинства, має безліч цілющих властивостей. За популярністю цьому кисломолочному напою точно немає рівних, як і немає рівних за вмістом у собі корисних речовин. Що буде з організмом, якщо включити вживання кефіру до щоденного раціону розповіли в "Ukr.Media".

Зміцнює імунітет та кістки, бореться з онкозахворюваннями: цей напій потрібно пити щодня

Кефір. Фото: з відкритих джерел

Перша і найважливіша властивість кефіру — він допомагає зміцнювати імунітет, що дуже важливо, коли довкола стільки шкідливих вірусів. Справа в тому, що в кефірі міститься біотин і фолієва кислота, завдяки чому зміцнюється імунна система. Тому, якщо ви віддаєте перевагу кефіру, то цим забезпечуєте надійний захист своїм клітинам. Ну, а велика кількість пробіотиків допомагає боротися з бактеріями та кандидозом.

Про другу корисність кефіру всі знають з ранніх літ. Якщо кефір не підробка, а виготовлений із справжнього молока, то він містить багато кальцію. Отже, ваші кістки зміцнюються і стають менше схильні до деформації.

Є і третя властивість, про яку точно не всі знають. Кефір бореться із онкологічними захворюваннями. Розмноження аномальних клітин у організмі може зупинити саме кефір. Цей напій допомагає усунути небезпечні клітини в шлунку. Також кефір допомагає уповільнити ріст ракових клітин на 56%.

Крім того, кефір допомагає налаштувати травлення, поліпшити стан шкіри, а також стане вашим незамінним помічником, якщо ви зібралися скинути пару зайвих кілограмів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – найпростіший рецепт яблучного пирога на кефірі від Євгена Клопотенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини