Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт підвищує рівень «поганого» холестерину
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт підвищує рівень «поганого» холестерину

Дослідники назвали продукт, яким не можна зловживати, тому що він підвищує рівень поганого холестерину в крові.

25 листопада 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Високий рівень холестерину може спричинити серйозні ускладнення зі здоров'ям, тому показник потрібно підтримувати в нормі. Фахівці зазначили, яким продуктом краще не зловживати, щоби не погіршити стан здоров'я.

Який продукт підвищує рівень «поганого» холестерину

Які продукти підвищують холестерин / Фото: Detscreen

Дієтолог Цзинана Банни рекомендує відмовитися або знизити вдвічі споживання червоного м'яса, тому що в ньому висока концентрація насичених жирів. Проте не лише червоне, а й біле м'ясо підвищує рівень холестерину. Дослідження показали, що в цих різновидах міститься приблизно рівна кількість насичених жирів.

Якщо хочете зменшити холестерин, тоді потрібно звернутися до фахівця, щоб він провів дослідження та дав свої рекомендації.

Крім того, потрібно переглянути свій раціон та включити до нього фізичну активність. Регулярні вправи знижують рівень поганого холестерину. Дослідження 2013 року показало, що такий ефект дають біг чи ходьба.

Існують певні симптоми, які свідчать про підвищення холестерину. Щоб їх помітити, потрібно бути уважнішими до відчуттів у кінцівках. З появою таких симптомів слід звернутися за медичною допомогою.

Нагадаємо, що високий рівень холестерину часто сприяє розвитку ожиріння, а воно, своєю чергою, призводить до порушення ліпідного обміну. Спільно ці дві патології є чинниками розвитку багатьох серйозних захворювань. Які продукти можуть запобігти цьому?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що горіхи мають цілу низку унікальних властивостей, тому мають з'являтися в раціоні регулярно. Нещодавно німецькі медики з'ясували, що волоські горіхи позитивно впливають на роботу серцево-судинної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини