Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт може перекреслити всі зусилля у схудненні
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт може перекреслити всі зусилля у схудненні

Дієтолог із США Лорен Манакер назвала продукт, який потрібно повністю виключити з раціону, якщо ви намагаєтеся скинути вагу

9 червня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

При схудненні важлива не тільки фізична активність, але й правильне харчування. Якщо ви хочете позбутися зайвої ваги, тоді повністю виключіть зі свого раціону таку закуску, як картопляні чипси.

Який продукт може перекреслити всі зусилля у схудненні

Картопляні чіпси / Фото: 1zoom.ru

Дослідники довели, що регулярне вживання цих снеків може призвести до проблем зі здоров'ям, у тому числі й набору ваги.

Американський дієтолог Лорен Манакер зазначила, що картопляні чипси, як і інші легкі закуски, досить калорійні, особливо, якщо з'їдати їх великими порціями.

"Одна порція картопляних чипсів дорівнює унції (28 грамів) або 18 чипсам. Будучи ліцензованим дієтологом, я дуже рідко бачу людей, які обмежуються 18 чипсами", — зазначила фахівець.

Лорен Манакер підкреслила, що ситуація посилюється кетчупом і різними соусами, якими багато людей приправляють закуску. Така їжа "б'є" по травленню і може викликати різні порушення з боку шлунково-кишкового тракту. Тому краще за все відмовитися від чипсів або ж знайти їм здорову альтернативу — чипси з курки або капусти кейл.

Нагадаємо, що дієтологи західного журналу Health Affairs назвали усі причини, за якими картопляні чипси, повз які важко пройти в супермаркеті, загрожують нам не тільки набором зайвої ваги, але і серйозними захворюваннями організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бананові чипси провокують набір ваги. Для їх приготування потрібні лише банани, цукровий сироп і пальмова олія.

Банани ріжуть на тонкі часточки й обсмажують в олії. А щоб чипси хрустіли, їх опускають у цукровий сироп. Такий спосіб приготування перетворює цей продукт у суперкалорійний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Жора

9 червня 2021, 14:31

Да просто все с едой. Посмотрите на нее. Та, которая выглядит вкусно - вредная. А чем более она кажется вам отвратительной - тем более полезная


Новини