Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт допомагає «спалювати» жир на боках і животі
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт допомагає «спалювати» жир на боках і животі

Експерти розповіли, що людям, які хочуть позбутися від жиру на боках і животі, потрібно включити у свій раціон авокадо

15 квітня 2021, 20:25 comments1204
Поділіться публікацією:

Схуднення — складний і тривалий процес, в якому важлива не тільки регулярна фізична активність, а й правильний режим харчування. Експерти радять включити у свій раціон авокадо, тому що він допомагає позбутися від жиру на боках і животі.

Який продукт допомагає «спалювати» жир на боках і животі

Як спалити жир на животі / фото: freepik

Дослідники з Каліфорнії провели експеримент за участю понад 55 тисяч добровольців старше 30 років, за станом здоров'я яких спостерігали протягом 10 років.

Виявилося, що у людей, які регулярно вживали авокадо, ризик розвитку ожиріння і появи зайвої ваги був на 15% меншим, ніж у тих, хто практично не вживав цього продукту.

Вчені зазначили, що плоди вказаної рослини є надійною профілактикою від появи жиру на животі та боках в середньому віці. Але для цього потрібно з'їдати половинку авокадо щодня.

Інші фахівці з Національного інституту охорони здоров'я заявили, що люди, в раціоні яких постійно присутній авокадо, відчували на 23% більше ситості і на 28% менше з'їдали продуктів протягом наступних п'яти годин порівняно з тими, хто відмовлявся від цього корисного продукту.

Варто зазначити, що в авокадо міститься близько 20 різних вітамінів, мінералів і антиоксидантних речовин. Ці плоди багаті на кальцій, фосфор, магній, залізо та інші цінні мікроелементи.

Нагадаємо, лікарі з Великобританії розповіли, що людям, які страждають від гіпертонії (підвищеного тиску), необхідно вживати більше незрілих бананів і авокадо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що авокадо необхідно регулярно додавати у свій раціон, адже він містить велику кількість вітамінів, корисних речовин і мікроелементів, які допомагають організму правильно функціонувати. Користь приносить не тільки його м'якоть, але й кісточка плода. Чому її не варто викидати?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини