Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які види м'яса захищають від тромбів та не підвищують холестерин
commentss НОВИНИ Всі новини

Які види м'яса захищають від тромбів та не підвищують холестерин

Експерти розповіли, які види м'яса є найкориснішими, бо захищають від тромбів та не підвищують рівень холестерину

13 квітня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Багато хто не уявляє прийом їжі без м'яса, тому що цей продукт смачний, ситний й ідеально поєднується з будь-яким гарніром. Але важливо знати, які види м'яса в помірній кількості можуть принести користь здоров'ю, а які варто обмежити в раціоні.

Які види м'яса захищають від тромбів та не підвищують холестерин

Корисне м'ясо (фото з відкритих джерел)

М'ясо кролика

У цьому м'ясі міститься дуже багато білка – органічної речовини, яка забезпечує підтримку всіх клітин організму. Кролятина легко засвоюється і не провокує здуття та газоутворення в кишківнику. Це м'ясо є дієтичним, тому його можна їсти тим, хто сидить на дієті.

Індичка

М'ясо цього птаха також легко засвоюється і є низькокалорійним, тому його можна вживати, не переживаючи за зайві кілограми. У цьому виді м'яса містяться цінні вітаміни та мінерали, які потрібні організму для правильного функціонування. Але головне те, що індичка багата на триптофан – незамінну амінокислоту, яка підіймає настрій.

Курка

Попри те, що курятина трохи поступається індичці за рівнем "корисності", її необхідно включати до свого меню. Куряче м'ясо дуже смачне та поживне, у його складі багато білка, фосфору та інших елементів, які сприятливо позначаються на роботі організму. Деякі дослідження доводять, що куряче м'ясо позитивно впливає на печінку, серце та імунну систему.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через брак часу або бажання розігрівати їжу багато людей влаштовують перекушування холодною їжею. Але мало хто знає, що така звичка може серйозно зашкодити здоров'ю, зокрема травленню. Професор Вільям Гілман Томпсон з'ясував, чому не рекомендується їсти охолону їжу, особливо м'ясо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини