Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти швидко підвищують працездатність
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти швидко підвищують працездатність

Експерти назвали продукти, які потрібно додати до свого раціону, якщо хочете підвищити працездатність

26 жовтня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Підтримувати організм в оптимальному стані можна за допомогою правильних продуктів. Експерти розповіли, що треба додати до раціону, щоб підвищилася працездатність.

Які продукти швидко підвищують працездатність

Як підвищити працездатність (фото з відкритих джерел)

Гарбузове насіння

У складі гарбузового насіння є залізо, магній, цинк та інші мікроелементи, які покращують когнітивні функції, зокрема концентрацію уваги та пам'ять. Їх можна використовувати як перекус або додати в овочевий салат, але в день рекомендується з'їдати не більше 40 г насіння.

Кава

Цей напій для більшості людей є головним "допінгом", тому що бореться із сонливістю та активізує мозкову активність. Кофеїн допомагає "прийти до тями" під час важкого дня, блокуючи на деякий час втому. Але не зловживайте напоєм, на день можна випити 2-3 чашки.

Горіхи

Якщо ви відчуваєте, що ваші сили закінчуються, тоді додайте в раціон горіхи, тому що вони багаті на вітаміни та мікроелементи, які покращують роботу мозку. Ще цей продукт забезпечить організм енергією.

Банани

Це хороше джерело калію, яке необхідне для підтримки нервової системи та серцевого м'яза. А завдяки клітковині цей фрукт швидко допомагає відновити сили та втамовує голод.

Чорниця

Збагачуйте організм чорницею та іншими ягодами, тому що в їх складі багато антиоксидантних речовин, які захищають клітини мозку від старіння та покращують пам'ять. Завдяки чорниці також можна зміцнити імунну систему.

Нагадаємо, що надлишок цукру в раціоні може призвести до ожиріння та інших захворювань, але цей продукт життєво важливий для організму, тому що забезпечує нас енергією і бадьорістю. Як же бути?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, коли дня у людини починає знижуватися працездатність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини