Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти покращують сексуальне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти покращують сексуальне життя

Експерти назвали продукти, які потрібно додати у свій раціон, якщо хочете поліпшити своє сексуальне життя

9 червня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Сексуальне життя може йти на спад через безліч факторів: постійного стресу, депресії, проблем зі здоров'ям. Але є продукти, які сприяють підвищенню лібідо. Що необхідно додати у свій раціон?

Які продукти покращують сексуальне життя

Як поліпшити сексуальне життя (фото з відкритих джерел)

Ківі

В цьому екзотичному фрукті міститься багато вітаміну С, який зміцнює імунітет, а також стінки кровоносних судин, покращуючи кровообіг. А це вкрай важливо для інтимної близькості.

Мед

Експерти кажуть, що мед допомагає відновити гормональний фон. Вживайте щодня по кілька ложок солодощів й помітите, як ваше захоплення до партнера збільшитися. Плюс до всього, мед додає енергії, сприяючи довгому забігу в ліжку.

Імбир

Дослідники з'ясували, що африканський імбир підсилює потенцію. Корінь продукту стимулює кровообіг, що позитивно позначається на статевій функції.

Гарбуз

Цей помаранчевий овоч відмінно підвищує гормон естроген, а він і собі позитивно впливає на загальний стан здоров'я і потяг до протилежної статі.

Авокадо

Крім того, що авокадо містить в собі велику кількість вітамінів і корисних речовин, він ще і є потужним афродизіаком. У ньому є фолати та цинк, які стимулюють приплив крові до органів таза, а також жирні кислоти, необхідні для підтримки статевої функції.

Гвоздика

Перед актом рекомендується не споживати спиртні напої. Проте, як виняток ви можете додати гвоздику в глінтвейн. Таким чином ви й створите романтику, й підігрієте сексуальній потяг. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що інтимне життя — не та тема, на яку люди звикли говорити відверто. Тим паче зізнаватися, що у ліжку трапляються якісь труднощі. Щоб проблем було якомога менше, спеціалісти радять перед сексом утримуватися від певних звичок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини