Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які популярні продукти прискорюють старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Які популярні продукти прискорюють старіння

Експерти розповіли, які продукти слід виключити з раціону, тому що вони прискорюють процес старіння

8 червня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Передчасному старінню сприяють різні чинники: куріння, забруднення атмосфери, довге перебування на сонці, а також неправильне харчування. Навіть нешкідливі, на перший погляд, продукти можуть прискорити цей процес. Що бажано виключити з раціону?

Які популярні продукти прискорюють старіння

Що прискорює старіння / фото: © pixabay.com

Картопляні чипси

Цей продукт у своєму складі містить велику кількість солі та штучних добавок, які не просто прискорюють процес старіння, але можуть спровокувати розвиток цукрового діабету, атеросклерозу і навіть хвороба Альцгеймера.

Морозиво

Дієтолог Триста Бест стверджує, що морозиво також слід обмежити в раціоні, оскільки поєднання цукру і жиру в ньому може погіршити здоров'я і привести до прискореного старіння.

Енергетичні напої

Експерт Шен Джарамілло зазначив, що такі напої дуже шкодять всім системам організму і негативно відбиваються на стані шкіри. Їжа і напої з високим вмістом кофеїну можуть сприяти передчасному старінню, оскільки вони діють як сечогінний засіб в організмі.

Солодка газована вода

У солодкій газованій воді також міститься багато хімічних добавок, які підвищують рівень цукру в крові, збільшуючи вироблення кінцевих продуктів глікування, які пов'язані з підвищенням маркерів старіння.

Хот-доги

Медик Ліза Хаїм каже, що в складі обробленого м'яса є консерванти, які при попаданні в організм можуть створювати вільні радикали, а вони призводять до окислення клітин і ДНК, прискорюючи процес старіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви хочете збагатити свій раціон корисною натуральної харчовою добавкою — зверніть увагу на бджолиний пилок. Група вчених говорить, що вона сприяє схудненню і стримує процеси старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини