Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яка звичка «вбиває» всю користь ранкового чаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка звичка «вбиває» всю користь ранкового чаю

Лікар-нутриціолог Ліза Янг розповіла, що не потрібно робити, щоб не зіпсувати користь від вживання чаю

20 травня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Чай — один з найсмачніших напоїв, які володіють цілим рядом корисних властивостей. Але деякі добавки здатні "вбити" всю його користь. Лікар-нутриціолог Ліза Янг розповіла, який чай краще пити вранці й що в нього не варто додавати.

Яка звичка «вбиває» всю користь ранкового чаю

з чим не рекомендується пити чай (фото з відкритих джерел)

Експерт зазначила, що після пробудження краще віддати перевагу зеленому чаю, тому що він допоможе запустити метаболізм, "розбудити" організм і поліпшити загальний стан здоров'я. Крім того, в складі зеленого чаю є антиоксидантні речовини, які захищають від різних захворювань і сприяють втраті ваги.

Але щоб не "вбити" всю користь напою, нутриціолог не рекомендує додавати в нього цукор і вершки, тому що ця звичка може згубно вплинути на стан здоров'я. Якщо смак зеленого чаю вам не подобається, або він гіркуватий, тоді спробуйте заварювати його не дуже міцним або ж просто знайдіть "свій чай", який буде вас влаштовувати на смак, запах й інші критерії. Але додавання цукру зведіть до мінімуму або замініть його медом / агавою тоді користі для організму буде більше.

Нагадаємо, вчені з Університету Пенсільванії розповіли, що важку їжу найкраще запивати зеленим чаєм, оскільки в ньому містяться мінерали, вітаміни та речовини, які сприяють зниженню відкладення ліпідів. Зелений чай стимулює обмін речовин, не даючи утворюватися жировим відкладенням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що холодний чай набагато ефективніше сприяє схудненню. Цей напій сприяє окисленню жирних кислот, а це дає можливість використовувати жир як паливо. В результаті зайві кілограми йдуть набагато швидше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини