Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яка спеція допомагає знизити рівень цукру в крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка спеція допомагає знизити рівень цукру в крові

Експерти розповіли, яку спецію потрібно додати до раціону, якщо хочете знизити в крові рівень цукру

18 листопада 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Підвищений рівень цукру в крові може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям, тому важливо вчасно відреагувати на проблему. Експерти рекомендують додати до свого раціону одну популярну спецію.

Яка спеція допомагає знизити рівень цукру в крові

Як знизити цукор у крові (фото з відкритих джерел)

Йдеться про куркуму, яка багата на різні вітаміни, а також калій, магній, залізо, марганець, які підтримують роботу всього організму.

Куркума має багато лікарських властивостей. Її використовують для зняття запалення, полегшення болю при артриті та багатьох інших хвороб. Куркумін — головна речовина спеції, яка також може знизити рівень цукру в крові. Дослідження показало, що куркумін допомагає підвищити чутливість організму до інсуліну, а це призводить до зниження рівня глюкози.

Клінічні дослідження дали чудові результати. Вони показали, що куркума може допомогти тим, хто страждає на цукровий діабет другого типу, контролювати рівень глюкози в крові та знизити ризик появи серйозних ускладнень.

Відомо, що куркуму століттями використовували в медицині та останні дослідження підтверджують її ефективність для контролю симптомів та профілактики діабету. Куркумін може позитивно впливати на основні аспекти захворювання, включаючи інсулінорезистентність, гіперглікемію, гіперліпідемію, а також апоптоз і острівний некроз.

Інші дослідження також показали, що куркумін може знизити рівень глюкози в крові та запобігти появі ускладнень, пов'язаних з діабетом.

Куркуму можна додавати в різні страви та напої, вона надає їм золотистого кольору та виразного аромату.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як краще їсти куркуму для підвищення імунітету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини