Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як схуднути під час сну: експерти назвали кілька способів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як схуднути під час сну: експерти назвали кілька способів

Експерти розповіли, чи можна схуднути під час сну та назвали методики, які допоможуть цьому посприяти

17 січня 2022, 21:30
Поділіться публікацією:

Людський організм працює постійно, і навіть під час сну може спалювати калорії. Але для цього необхідно його правильно підготувати. Які методи допоможуть схуднути під час нічного відпочинку?

Як схуднути під час сну: експерти назвали кілька способів

Схуднення під час сну / фото: unsplash

Експерти кажуть, що тіло, навіть перебуваючи у стані спокою, споживає енергію, щоби нормально функціонувати. Насамперед щоб схуднути уві сні, потрібно прискорити свої обмінні процеси. А для цього потрібно за кілька годин до сну займатися фізичними вправами низької інтенсивності. Це дозволить знизити концентрацію глюкози в крові, а також інсулін, холестерин, тригліцериди та ліпопротеїни низької щільності.

Не зайвим стане і короткочасний холодний душ: низькі температури розганяють кровоносну систему, і організм витрачає близько 400 калорій під час сну. Щоб не шкодити своєму імунітету, подібні процедури слід поєднувати зі споживанням зеленого чаю. Флавоноїди та катехіни, які містяться в ньому, також збільшують рівень бурого жиру в організмі, що допомагає у боротьбі із зайвими кілограмами.

А для досить стійких громадян підійде інтервальне голодування (за відсутності протипоказань), але його краще замінити сном у більш прохолодному приміщенні та аеробікою.

Нагадаємо, що позбутися зайвих кілограмів можна не лише за допомогою звичних тренувань та дієт. Експерт Крістіна Лобановська перерахувала ще кілька ефективних способів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що користь плавання для здоров'я не переоцінюють, цей вид спорту дійсно допомагає опрацювати всі м'язи тіла та покращує загальне самопочуття. Але, крім того, плавання — ефективний спосіб скинути зайві кілограми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини