Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як пити пиво і не товстіти: рекомендації для тих, хто худне
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пити пиво і не товстіти: рекомендації для тих, хто худне

Експерти розповіли про корисні властивості пива та підкреслили, як можна пити напій, щоб не додавати у вазі

26 січня 2022, 11:55
Поділіться публікацією:

Багато хто вважає, що пиво — найшкідливіший алкогольний напій при схудненні, тому що від нього "росте живіт". Але насправді це помилка. Так, вживання пива не допоможе зробити фігуру стрункішою, але й не сприятиме появі зайвої ваги.

Як пити пиво і не товстіти: рекомендації для тих, хто худне

Чи можна пити пиво на дієті (фото з відкритих джерел)

Експерти зазначають, що для любителів пива, які намагаються схуднути, є чудова новина. Є навіть дієта, за якою дозволяється випивати 1 літр хмільного напою на тиждень, не переживаючи за свою вагу. Річ у тому, що в помірних дозах цей алкогольний напій може принести організму користь, зокрема збагатити вітамінами Е, В, С, нормалізувати обмінні процеси, очистити його від шлаків і токсинів, а також зміцнити імунну систему.

Але надмірне вживання пива може викликати почуття голоду, яке важко стримувати під час алкогольного сп'яніння. В основному через велику кількість напою людина вживає висококалорійні закуски. Плюс до всього, пиво викликає набряклість і при регулярному вживанні 1-2 літрів на день може спровокувати порушення метаболізму.

Якщо хочете пити пиво і не товстіти, тоді експерти радять не змішувати різні сорти алкогольного напою, а також віддати перевагу "живому" пиву. Але найважливіше – контролювати кількість випитого: жінкам дозволяється випивати 500 мл на добу, а чоловікам – 1 літр.

Нагадаємо, пиво насправді багатофункціональне, його можна використовувати в різних ситуаціях повсякденного життя. Яких саме?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що форма пивного келиха відіграє таку ж важливу роль, як і його вміст. З якого келиха пиво п'ється швидше: цікаве спостереження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини