Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Експерти кажуть, що після 30 років в організмі сповільнюються обмінні процеси, погіршується чутливість до інсуліну і вироблення статевих гормонів, тому необхідно переглянути свій раціон і виключити з нього деякі продукти.
Вживання яких продуктів необхідно обмежити після 30 років (фото з відкритих джерел)
Дієтолог Марія Малишева зазначила, що після 30-річного віку вперше з'являються ознаки серйозних хронічних захворювань, тому варто уважніше ставитися до свого здоров'я і того, що ми їмо.
За словами експерта, потрібно утримуватися від смажених продуктів, оскільки вони збільшують ризик ожиріння і більш серйозних ускладнень. Також варто обмежити в раціоні молочні продукти, тому що в їхньому складі багато цукру або фруктози, яка у великій кількості шкодить роботі печінки, також у "молочку" можуть додавати підсолоджувачі.
Лікар радить утриматися від вживання газованих напоїв, оскільки вони можуть викликати проблеми з серцем, цукровий діабет, епілепсію, остеопороз, а також підсилювати схильність до виникнення раку. З цієї причини краще прибрати з раціону чипси, оброблене м'ясо і продукти з високим рівнем солі та рафінованими вуглеводами.
Нагадаємо, група вчених із Франції та Швеції провела дослідження і з'ясувала, що скинути вагу після 40 років удвічі важче, ніж у 25 і 30 років через швидкість спалювання жиру. У чому причина, дізнайтеся в нашому матеріалі.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з віком наш організм втрачає цінні вітаміни та мікроелементи, тому потрібно періодично поповнювати їх запас. Після 40 років особливо важливо займатися своїм раціоном, щоб він був максимально корисним.
Обговорення
Новини
Поділіться своєю думкою!